Reacties

 

Reacties van nabestaanden

Joke Huisman | ★★★★★

‘ Op 11 januari j.l. is mijn vader overleden, van te voren had mijn moeder al gezegd, wanneer het zover is moet je Rina Uulders bellen, en daar hebben we geen moment spijt van gehad.

Rina is er niet alleen om alles te regelen en je alles uit handen te nemen, vanaf het eerste moment, maar ook voor je als persoonlijke steun en toeverlaat.

Mijn vader is geboren in Delft en is daar ook begraven. Rina is mee geweest om hem over te brengen en de volgende dag was zij er weer voor de begrafenis. Lieve Rina, want dat durven we wel te zeggen, in een tijd waar verdriet een grote rol speelt, help jij mensen erdoor heen. We kunnen je altijd bellen.

Dank je wel wat je voor papa en ons hebt gedaan en nog doet.!! Hij zou heel trots op je zijn geweest.


Gezinus Visscher | ★★★★★
’Toen mijn lieve vriendin en partner Ria Nijenkamp ernstig ziek was, hebben wij contact opgenomen met Rina.  Zij was van vroeger uit nog een goede bekende van mijn vriendin. Het is vreemd om over je uitvaart te spreken als je er zelf nog voor 100% geestelijk bij bent, maar dit gesprek verliep, mede door toedoen van Rina, uitstekend. Wel erg emotioneel uiteraard,maar de wensen van mijn partner konden worden gehoord.

Toen mijn partner korte tijd later overleed heeft Rina, rekening houdend met de wensen, de uitvaart geheel geregeld zoals was overeengekomen. De uitvaart was, zoals een uitvaart behoort te zijn, plechtig en stijlvol.

Niets was Rina te veel. Als er nog wensen waren werden ze ingewilligd,en een ieder was dan ook zeer tevreden. Ik weet zeker dat mijn lieve vriendin het zo heeft gewild.’


 

Een dankbare dochter | ★★★★★
’Mevrouw Uulders heeft mijn moeders begrafenis tot mijn volle tevredenheid geregeld / georganiseerd. Alles was in orde mevrouw heeft gezorgd voor een plechtige, stijlvolle en perfecte begrafenis, waaraan ik met voldoening terugdenk, een dankbare dochter.’’


 

Fam. Kloekhorst, Hardenberg | ★★★★★
Wij hebben de uitvaart van onze moeder en mijn vrouw, Gerdie Kloekhorst door Uitvaartverzorging Rina Uulders laten verzorgen. De uitvaart is geheel verlopen zoals wij, maar ook zoals Gerdie, dat gewild zou hebben. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en ook als dit afweek van het traditionele dan werd daar niet moeilijk over gedaan.

Wij hebben de samenwerking met Rina als prettig ervaren. Rina deed hier en daar een suggestie over hoe je iets aan zou kunnen pakken waarover wij als gezin vervolgens na konden denken of we dat op die manier wilden. We hebben veel zelf
kunnen en mogen doen voor de uitvaart wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Wat wij er fijn vonden is dat er goed met je werd meegedacht en dat er veel plaats, tijd en ruimte is voor je eigen wensen. Het afscheid wordt niet als een standaard uitvaart uitgevoerd maar wordt bij uitvaartverzorging Rina Uulders ingevuld volledig naar de wensen van de nabestaanden.
Voor zover mogelijk is er ook nog overleg geweest met Gerdie zelf, zodat zij ook haar wensen kenbaar kon maken.

Ook na de begrafenis word je niet aan je lot overgelaten en staat Rina voor je klaar. Voor ons is het een uitvaart geweest zoals wij dat in gedachten hadden en niet zoals het volgens het ‘boekje’ moet. Kortom er wordt met je meegedacht zodat het een uitvaart wordt waar we toch een beetje ‘trots’ op terugkijken.

Familie Kloekhorst, Hardenberg.


Sander en Jeannet Stegeman | ★★★★★

In augustus 2012 overleed, na een lange lijdensweg, mijn schoonmoeder. Mijn echtgenote had al vaker gezegd ik wil niet weer zo’n onpersoonlijke uitvaart als bij mijn broer, haar broers uitvaart hadden wij in maart 2010 verzorgd.

Zij had net een advertentie van Rina Uulders gezien en zei neem eens met haar contact op, want ik ken haar nog van toen ze bij de bakker werkte. En vanaf het allereerste telefoontje tot en met de laatste handelingen heeft zij ons met raad en
daad terzijde gestaan en vooral de persoonlijke en respectvolle benadering, die wij, dankzij Rina’s adviezen en de rust die zij uitstraalde aan het afscheid konden geven, hebben ons heel erg goed gedaan.

Wij kijken dan ook zeer tevreden terug op de persoonlijke assistentie die wij hebben gehad.
Rina, nogmaals bedankt

Sander en Jeannet Stegeman


 

Jeannet Tobij | ★★★★★

Toen mijn vader overleed begin juli zochten wij een uitvaartverzorger.

Wij zijn zelf niet bekend in Ommen en omstreken dus pakte mijn broer de gouden gids. “Dat is leuk”, zei hij, “een mevrouw als uitvaartverzorgster, zullen we dat doen?”. Dat hebben we gedaan en geen moment spijt van gehad. Rina heeft met ons alles besproken en uitgelegd. Ze heeft alles vlot geregeld en was ten alle tijde beschikbaar. Mijn vader lag er mooi en vredig bij daarvoor ook onze dank.

Ondanks de verdrietige omstandigheden was het prettig samenwerken. Dank Rina ook namens onze moeder.

Vriendelijke groet,
Jeannet Tobij


Nog niet zolang gelden is onze vader overleden. Het eerste wat je dan moet doen, is een uitvaartverzorging inschakelen. Wie meteen bij mij op kwam om te bellen was Rina. Wij kennen haar als een lieve zorgzame vrouw, die ook in Ommen woont, en haar vak goed verstaat. Ze stond ook direct voor ons allen klaar. En wat ook belangrijk is, ze kon ons, alle zes en allemaal erg verschillend, op één lijn krijgen.

Voor mijn moeder was ze ook erg lief, en meedenkend. Ook na de crematie, heeft ze nog een paar maal bezoek gebracht en contact opgenomen met mijn moeder. En voor degene die er behoefte aan hadden, om nog bij stil te staan over hoe en wat die dag van de uitvaart, stond ze gelijk klaar.

Rina bedankt voor je goede zorgen, en je hulp bij het verwerken van het verlies van onze pa.

Bedankt.


 

Altijd bereikbaar

Uitvaartverzorging Rina Uulders is dag en nacht bereikbaar en staat graag voor u klaar.

Wensenformulier

Het is prettig om wensen vast te leggen. Zowel voor uzelf als voor de nabestaanden.
Gratis

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer het overlijden van uw dierbare officieel is vastgesteld door een arts.
Belt u Rina Uulders Uitvaartverzorging.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij staan graag voor u klaar. Ongeacht hoe en of u verzekerd bent.