Uitvaartverzorging Zwolle

Uitvaartverzorging Rina Uulders biedt op het gebied van uitvaartverzorging alle diensten aan die nodig zijn voor een stijlvolle uitvaart in Zwolle. Wij zijn werkzaam in de gemeenten Zwolle, Ommen, Hardenberg en omgeving.

Wij hechten veel waarde aan een uitvaart die als een goede herinnering bij u achter blijft. Doordat wij een kleine onderneming zijn, kunnen wij familie en nabestaanden alle mogelijkheden bieden om op hun manier afscheid te nemen van de overledene.

Uitvaartverzorging Rina Uulders: even voorstellen

Mijn naam is Rina Uulders-Plaggenmersch en ik heb de opleiding tot uitvaartverzorgster bij de STIVU afgerond. Sinds 2009 verzorg ik uitvaartverzorging in Zwolle en omgeving. Liefde, respect en aandacht zijn drie belangrijke aandachtspunten waar ik veel waarde aan hecht tijdens een uitvaart. Hier besteed ik dan ook extra veel aandacht aan. Dit kan ik realiseren omdat ik een kleine zelfstandige ben en niet in het keurslijf van een uitvaartmaatschappij zit. Wilt u een uitvaart in Zwolle door mij laten verzorgen? Neem dan contact met mij op.

uitvaartverzorging Zwolle

Uitvaart Zwolle uitvaartverzorging Zwolle

Werkwijze uitvaart Zwolle

Als u na een overlijden contact met ons opneemt, komen wij naar u toe. We zullen dan bespreken wat er in de komende tijd geregeld moet worden en op welke manier dit kan worden gedaan. Hierbij kunnen rustig beslissingen worden gemaakt en wordt dit over de dagen uitgespreid. Daardoor kunt u passende keuzes maken. Wij helpen u zoveel mogelijk met een uitvaart in Zwolle. Ook voor uitvaartverzorging in Overijssel of uitvaartverzorging in Hoogeveen bent u bij Rina Uulders aan het juiste adres.

U kunt denken aan:

  • verzorging van de overledene
  • opbaring thuis of elders
  • het afscheid nemen
  • begraven of cremeren
  • keuze kist of andere mogelijkheden
  • rouwvervoer
  • bloemen en accessoires
  • drukwerk

Uitvaart Zwolle en nazorg

Goed contact is voor ons zeer belangrijk, daarom werken wij met één contactpersoon die alles zal regelen. Uw wensen zullen door deze persoon worden geïnventariseerd en worden zo goed mogelijk ten uitvoer gebracht. Na de uitvaart in Zwolle verlenen wij ook nazorg, te denken valt aan het uitzoeken/ en of leveren van een gedenksteen, gedenkplaat of dankbetuigingen. Ook kunnen wij u informeren over de mogelijkheden voor de bestemming van as. Een uitvaart in Zwolle laten regelen door mij? Neem snel contact met mij op.

 Uitvaart Zwolle

Uitvaartverzorging Zwolle? Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen over uitvaartverzorging in Zwolle of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Uitvaartverzorging Rina Uulders krijgt een beoordeling van 9,8 op basis van 10 beoordelingen