Ervaringen

Ervaringen

Wilt u graag weten hoe anderen onze uitvaartzorg hebben ervaren dan kunt u dat hieronder lezen. Wilt u misschien zelf uw eigen ervaring delen? Dan kan dat door het invullen van het contactformulier op de contactpagina. Uw ervaring wordt dan op deze pagina geplaatst.
   
 
Na het overlijden van moeder heeft Rina de uitvaartverzorging op goede wijze verzorgd. Respectvol werd omgegaan met de overledene die tot aan de dag van de begrafenis in het verpleeghuis verbleef. Alle coronamaatregelen werden in acht genomen. Met de nabestaanden werd op constructieve wijze overlegd hoe aan de begrafenis vorm kon worden gegeven. Meerdere zaken werden uit handen genomen en/of tips gegeven hoe te handelen bij zelfinitiatief van de familie. Rina heeft bijgedragen aan een waardig afscheid van moeder.
Fam. Dragt
We hadden een tip gekregen om al voor het overlijden van mijn zieke moeder een uitvaartorganisatie uit te zoeken. Daar zijn we dankbaar voor, want op die manier zijn we bij Rina uitgekomen. We hadden gelijk een klik. Rina is een warme persoonlijkheid, die veel rust uitstraalt en toch ook heel daadkrachtig is. Ze heeft de uitvaart ook tot in de puntjes geregeld en niets was haar te veel en ze stond altijd voor ons klaar! Wij kunnen met veel warmte en mooie herinneringen terugkijken naar een hele mooie en bijzondere uitvaart. Ook dankzij Rina, bedankt daar voor!
Roelien Bongers
Graag wil ik de waardering uitspreken voor de uitvaart van Willemien Likkel van Putten, allereerst het contact bij leven op 12 november, waar zij haar wensen kenbaar heeft gemaakt, dat u de uitvaart moest verzorgen, en dat ze in de kamer opgebaard wilde worden zonder een glasplaat boven haar hoofd, zodat ieder haar nog kon aanraken. Bij haar sterven op 21 november heeft u haar licht laten balsemen (Thanatopraxie) wat door de 50 mensen die individueel afscheid van haar kwamen nemen erg is gewaardeerd. De kleinzoon van 4 jaar klom op een kruk en pakte haar bij de hand, zo vertrouwd was het beeld nog voor hem. De rouwkaart hebt u met grote zorg en kwaliteit laten uitvoeren. De uitvaart bij het crematorium De Lariks in Hardenberg was tot in de perfectie geregeld, met de liturgie, de muziek en de fotoserie van haar leven, verzorgd door haar zoon Berend. Ook het begin van haar reis met koffie en krentewegge was door het crematorium goed verzorgt. De zorg tijdens het overlijden en de nazorg bij het rouwproces zijn we u veel dank verschuldigd.
Fam. Likkel
Ommen
Na het plotseling overlijden van onze zoon van 36 zijn wij vanaf het moment van melding aan haar fantastisch begeleid door Rina. Het feit dat ze in haar uitvaartverzorging zelf alles persoonlijk regelt was voor ons een openbaring. Niets was teveel en ze was ten alle tijden bereikbaar voor overleg en tussen-door vragen. Je zit in een intens droevige tijd waar alles door elkaar gebeurt en het feit dat Rina ons alles uit handen nam was een verademing voor ons hoewel we ons dat pas echt realiseerden na de uitvaart. Meedenken is haar grootste goed. Dank je wel Rina.
Peter en Daphne Visser
’Mevrouw Uulders heeft mijn moeders begrafenis tot mijn volle tevredenheid geregeld / georganiseerd. Alles was in orde mevrouw heeft gezorgd voor een plechtige, stijlvolle en perfecte begrafenis, waaraan ik met voldoening terugdenk'
Een dankbare dochter

Altijd bereikbaar

Uitvaartverzorging Rina Uulders is dag en nacht bereikbaar en staat graag voor u klaar.

Wensenformulier

Het is prettig om wensen vast te leggen. Zowel voor uzelf als voor de nabestaanden.
Gratis

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer het overlijden van uw dierbare officieel is vastgesteld door een arts.
Belt u Rina Uulders Uitvaartverzorging.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij staan graag voor u klaar. Ongeacht hoe en of u verzekerd bent.