Even voorstellen

Over mij

Mijn naam is Rina Uulders-Plaggenmersch. Sinds 2009 werk ik als zelfstandig uitvaartverzorgster, nadat ik de opleiding tot uitvaartverzorgster bij de STIVU had afgerond.

Ik vind dat een uitvaart met Liefde, Respect en Aandacht uitgevoerd moet worden. Dat is niet alleen mijn motto maar ook mijn streven. Daar besteed ik extra veel aandacht aan. Ik kan dit doen omdat ik niet in het keurslijf van een uitvaartmaatschappij zit, maar kleine zelfstandige ben.

 

Waarom ik dit werk doe:

Een aantal jaren geleden werd er een familielid begraven. Hier heb ik zelf een nare herinnering aan overgehouden. Je hoort geen nare herinneringen over te houden aan een uitvaart.

Daarom is mijn motto ook; “Liefde, Respect en Aandacht”. Want ieder mens heeft recht op een waardig afscheid.

Toen mijn ouders zijn overleden hebben wij als familie heel veel zelf gedaan. Dit wil ik ook graag overbrengen aan de nabestaanden van de overledene. Als er iemand is overleden en de nabestaanden willen mij helpen de laatste zorg te geven, vind ik dat geen enkel probleem en sta er zelfs juist voor open. Ik vind het heel belangrijk dat nabestaanden een goed en respectvol gevoel overhouden aan een uitvaart. Immers een goede herinnering aan een uitvaart is het begin van een goede rouwverwerking.

Omdat ik een uitvaartonderneming ben zonder personeel, kan ik de kosten van een uitvaart laag houden.

Altijd bereikbaar

Uitvaartverzorging Rina Uulders is dag en nacht bereikbaar en staat graag voor u klaar.

Wensenformulier

Het is prettig om wensen vast te leggen. Zowel voor uzelf als voor de nabestaanden.
Gratis

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer het overlijden van uw dierbare officieel is vastgesteld door een arts.
Belt u Rina Uulders Uitvaartverzorging.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij staan graag voor u klaar. Ongeacht hoe en of u verzekerd bent.