Uitvaart Overijssel

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Overijssel? Uitvaartverzorging Rina Uulders is werkzaam in een grote regio in Overijssel (o.a. Hoogeveen, Zwolle, Ommen, Hardenberg, Raalte, Dedemsvaart, Nijverdal, Vroomshoop en omgeving). Uitvaartverzorging Rina Uulders biedt u alles wat nodig is voor een stijlvolle uitvaart. Wij zijn een onderneming die alle mogelijkheden biedt om op gepaste wijze afscheid te nemen van de overledene. Wij hechten er veel waarde aan dat een uitvaart als een goede herinnering bij u zal blijven.

Maak kennis met Uitvaartverzorging Rina Uulders

Mijn naam is Rina Uulders-Plaggenmersch en sinds 2009 verzorg ik uitvaarten in Overijssel. Hiervoor heb ik de opleiding bij de STIVU gevolgd en afgerond. Ik leg de nadruk op respect, aandacht en liefde tijdens uitvaartverzorging. Als zelfstandige zit ik niet in het keurslijf van een uitvaartmaatschappij en dat maakt het mogelijk om hier extra de nadruk op te leggen. Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Overijssel? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ook is het mogelijk om uw eigen uitvaart te regelen, zodat uw nabestaanden niet voor lastige keuzes komen te staan, in een tijd waarin ze het vaak al zwaar hebben. Ook daarvoor kunt u contact met mij openen.

Werkwijze uitvaartverzorging in Overijssel

Vooraf zullen we in een gesprek bespreken wat er allemaal geregeld moet worden. Wanneer u als nabestaande na het overlijden contact opneemt, kom ik naar u toe om te bespreken wat u de komende tijd allemaal kunt verwachten. Hierbij kunt u rustig uw beslissingen nemen, deze worden gespreid over de verschillende dagen. Daarbij kunnen we u met veel zaken helpen. Denk onder meer aan de verzorging van de overledene, het afscheid nemen, de opbaring, de stijl van de begrafenis, rouwvervoer, bloemen, drukwerk en meer.

Uitvaartverzorging Overijssel

 

Als uitvaartverzorger in Overijssel werken wij met één contactpersoon omdat we waarde hechten aan goed en persoonlijk contact. Aan de hand van het gesprek zullen de wensen worden geïnventariseerd. Wij kunnen u na de uitvaart in Overijssel ook nazorg bieden. Hierbij kunt u denken aan het uitzoeken van een gedenksteen/plaat en/of dankbetuigingen. Daarnaast kunnen wij u ook meer vertellen over de mogelijkheden voor het uitstrooien van de as, als u voor een crematie kiest.

Uitvaart Overijssel

Uitvaart laten verzorgen in Overijssel?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uitvaartverzorging in Overijssel of wilt u een afspraak maken? Wij staan altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Neem contact met ons op via 06 – 50661632 of rina@uitvaartverzorgingrinauulders.nl.

Altijd bereikbaar

Uitvaartverzorging Rina Uulders is dag en nacht bereikbaar en staat graag voor u klaar.

Wensenformulier

Het is prettig om wensen vast te leggen. Zowel voor uzelf als voor de nabestaanden.
Gratis

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer het overlijden van uw dierbare officieel is vastgesteld door een arts.
Belt u Rina Uulders Uitvaartverzorging.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij staan graag voor u klaar. Ongeacht hoe en of u verzekerd bent.