Uitvaart Dalfsen

U bent op zoek naar iemand die de uitvaartverzorging van uw geliefde in Dalfsen kan uitvoeren. Naast dat u veel emoties en verdriet heeft na het overlijden van een dierbare, moet er ook veel georganiseerd worden. Belangrijke vragen hierbij zijn: Wat zijn uw wensen? Wat zijn de mogelijkheden voor een uitvaart in de omgeving van Dalfsen? Rina Uulders Uitvaartverzorging kijkt samen met u naar wat de mogelijkheden zijn voor uitvaartverzorging in Dalfsen. Hieronder leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Even voorstellen

Ik ben Rina Uulders-Plaggenmersch. Ik ben sinds 2009 beschikbaar voor uitvaartverzorging in de regio Dalfsen, Hoogeveen, Zwolle, Ommen, en Hardenberg. Ik heb de opleiding tot uitvaartverzorgster bij de STIVU afgerond. Aandacht, respect en liefde zijn voor mij drie belangrijke aandachtspunten. Voor, tijdens en na de uitvaart in Dalfsen en omgeving, besteed ik hier dan ook extra veel aandacht aan. Ik ben een zelfstandig uitvaartverzorgster en kan hierdoor veel bereiken. Neem contact met mij op wanneer u door mij een uitvaart wil laten verzorgen in de regio Dalfsen.

Uitvaartverzorging Dalfsen

 

Werkwijze uitvaartverzorging in Dalfsen

In de zware periode na een overlijden, moeten er veel zaken geregeld worden. Ook zaken waar u niet 1.2.3 aan denkt. Neem daarom na een overlijden contact met ons op. Wij komen dan direct naar u toe om samen met u in Dalfsen de uitvaartverzorging te regelen. We bespreken rustig wat er geregeld moet worden en op welke manieren we dit gaan doen. Persoonlijke aandacht en wensen staan hierbij centraal.

Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart in Dalfsen. Wij denken met u mee over de vele mogelijkheden zoals: verzorging van de overledene, opbaring van overledene thuis of elders, begraven of cremeren, keuze van de kist, rouwvervoer en drukwerk. Uiteraard denken wij ook mee over de bloemen en accessoires voor de uitvaart in Dalfsen en omgeving.

 

Een contactpersoon voor uw uitvaart in Dalfsen

Uitvaartverzorging Rina Uulders werkt met één contactpersoon die alles samen met u regelt. Want goed contact is tijdens de uitvaartverzorging in Dalfsen zeer belangrijk. Uw wensen zullen uitgebreid worden besproken en zo goed mogelijk ten uitvoer worden gebracht. Maar ons werk stopt niet na de uitvaart in Dalfsen en omgeving. Wij verlenen ook nazorg. Hierbij kunt u denken aan het helpen bij het kiezen van een gedenksteen of gedenkplaat. Kiest u voor een crematie? Dan kunnen wij u ook informeren over de mogelijkheden voor de bestemming van as. Met onze uitvaartverzorging in Dalfsen kunt u alle kanten op.

Uitvaart Dalfsen

Contactgegevens Uitvaartverzorging Rina Uulders

Een verdrietige tijd is aangebroken. Heeft u vragen over onze uitvaartverzorging in de regio Dalfsen? Neem dan contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 06-50661632. U kunt ook een mail sturen naar rina@uitvaartverzorgingrinauulders.nl. Samen kiezen wij voor een uitvaartverzorging die uw geliefde in Dalfsen eer aan doet.

Altijd bereikbaar

Uitvaartverzorging Rina Uulders is dag en nacht bereikbaar en staat graag voor u klaar.

Wensenformulier

Het is prettig om wensen vast te leggen. Zowel voor uzelf als voor de nabestaanden.
Gratis

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer het overlijden van uw dierbare officieel is vastgesteld door een arts.
Belt u Rina Uulders Uitvaartverzorging.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij staan graag voor u klaar. Ongeacht hoe en of u verzekerd bent.