Uitvaart Dalfsen

Naast dat u veel emoties en verdriet heeft na het overlijden van een dierbare, moet er ook veel georganiseerd worden. Belangrijke vragen hierbij zijn: Wat zijn uw wensen? Wat zijn de mogelijkheden voor een uitvaart in de omgeving van Dalfsen? Uitvaartverzorging Rina Uulders kijkt samen met u naar wat de mogelijkheden zijn op het gebied van uitvaartverzorging in Dalfsen. Hieronder leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

Even voorstellen

Ik ben Rina Uulders-Plaggenmersch. Ik ben sinds 2009 uitvaartverzorgster in de regio Dalfsen, Hoogeveen, Zwolle, Ommen, en Hardenberg. Ik heb de opleiding tot uitvaartverzorgster bij de STIVU afgerond. Aandacht, respect en liefde zijn voor mij drie belangrijke aandachtspunten. Voor, tijdens en na de uitvaart in Dalfsen en omgeving, besteed ik hier dan ook extra veel aandacht aan. Ik ben een zelfstandig uitvaartverzorgster en hierdoor kan ik dit realiseren. Neem contact met mij op wanneer u door mij een uitvaart wil laten verzorgen in de regio Dalfsen.

Werkwijze uitvaartverzorging in Dalfsen

In de zware periode na een overlijden, moeten er veel zaken geregeld worden. Ook zaken waar u niet 1.2.3 aan denkt. Neem daarom na een overlijden contact met ons op. Wij komen dan direct naar u toe. We bespreken rustig wat er geregeld moet worden en op welke manieren we dit gaan doen. Persoonlijke aandacht en wensen staan hierbij centraal. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart in Dalfsen. Wij denken met u mee over de vele mogelijkheden zoals: verzorging van de overledene, opbaring van overledene thuis of elders, begraven of cremeren, keuze van de kist, rouwvervoer en drukwerk. Uiteraard denken wij ook mee over de bloemen en accessoires voor de uitvaart in Dalfsen en omgeving.

Een contactpersoon voor uw uitvaart in Dalfsen

Uitvaartverzorging Rina Uulders werkt met één contactpersoon die alles samen met u regelt. Want goed contact is zeer belangrijk. Uw wensen zullen uitgebreid worden besproken en zo goed mogelijk ten uitvoer worden gebracht. Maar ons werk stopt niet na de uitvaart in Dalfsen en omgeving. Wij verlenen ook nazorg . Hierbij kunt u denken aan het helpen bij het kiezen van een gedenksteen of gedenkplaat. Kiest u voor een crematie? Dan kunnen wij u ook informeren over de mogelijkheden voor de bestemming van as.

Contactgegevens Uitvaartverzorging Rina Uulders

Heeft u vragen over onze uitvaartverzorging in de regio Dalfsen? Dan dan contact met ons op u. Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 06-50661632. U kunt ook een mail sturen naar rina@uitvaartverzorgingrinauulders.nl.