Uitvaart Zwolle

Plotseling wordt u ermee geconfronteerd: u moet in Zwolle een uitvaart regelen. Een geliefde valt plotseling weg of u wilt zelf het heft in handen nemen. Wat de situatie ook is: Rina Uulders Uitvaartverzorging is actief in Zwolle en omgeving. Samen zorgen wij voor een stijlvolle uitvaart die bij de overledene past. Hierbij hechten wij veel waarde aan de herinnering, die bij de nabestaanden achterblijft. Door onze opzet bieden wij u alle mogelijkheden om – tijdens de uitvaart in Zwolle – op een gepaste manier afscheid te nemen.

Bel onze uitvaartverzorger in Zwolle

Uitvaartverzorging Rina Uulders: even voorstellen

Mijn naam is Rina Uulders-Plaggenmersch en ik heb de opleiding tot uitvaartverzorger in Zwolle bij de STIVU afgerond. Sinds 2009 regel ik uitvaarten in Zwolle en omgeving. Liefde, respect en aandacht zijn daarbij drie belangrijke aandachtspunten. Omdat ik hier veel waarde aan hecht, besteed ik hier in mijn uitvaartverzorging in Zwolle dan ook extra veel aandacht aan. Dat kan ik, doordat ik – als zelfstandige – niet in het keurslijf van een uitvaartmaatschappij zit.

Wilt u een uitvaart in Zwolle door mij laten regelen? Neem dan contact op.

Uitvaartverzorging Zwolle

 

Werkwijze uitvaartverzorging in Zwolle

Wanneer u – na het overlijden van een geliefde – contact met ons opneemt, komt onze uitvaartverzorger in Zwolle zo snel mogelijk naar u toe. Samen bespreken wij wat er in de komende tijd geregeld moet worden. En – natuurlijk – op welke manier dit zal worden gedaan. Er wordt rustig over de uitvaart in Zwolle nagedacht, waarbij wij veel aandacht besteden aan persoonlijke wensen. Op deze manier kunt u passende keuzes maken. Een ding is zeker: wij helpen u zoveel mogelijk met het regelen van een uitvaart in Zwolle.

Naast uitvaartverzorging in Zwolle regelen wij ook uitvaarten in andere plaatsen in Overijssel. Wij denken met u mee en reiken u verschillende mogelijkheden en alternatieven aan. U kunt denken aan:

  • verzorging van de overledene
  • opbaring thuis of elders
  • het afscheid nemen
  • begraven of cremeren
  • keuze kist of andere mogelijkheden
  • rouwvervoer
  • bloemen en accessoires
  • drukwerk

Neem voor meer informatie omtrent onze diensten op het gebied van uitvaartverzorging in Zwolle en omgeving gerust contact met ons op.

Uitvaart Zwolle

Persoonlijk contact

Goed contact is zeer belangrijk, daarom werken wij – tijdens het regelen van uw uitvaart in Zwolle – met één uitvaartverzorger. Uw wensen zullen door deze persoon worden geïnventariseerd en zo goed mogelijk worden uitgevoerd. Na de uitvaart in Zwolle verlenen wij ook nazorg. Te denken valt aan het uitzoeken en/of leveren van een gedenksteen, gedenkplaat of dankbetuigingen. Ook kunnen wij u informeren over de mogelijkheden voor de bestemming van as.

Vragen over uitvaartverzorging in Zwolle?

Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart in Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaartverzorging Rina Uulders krijgt van eerdere cliënten een beoordeling van 9,8 op basis van 10 beoordelingen

De kosten van uw uitvaart in Zwolle

Gemiddeld kost een uitvaart in Nederland ongeveer € 7.500,-. De werkelijke prijzen lopen echter uiteen. Er zijn namelijk veel mogelijkheden, die elk hun stempel op het kostenplaatje drukken. Een sobere uitvaart in Zwolle zal minder kosten dan een variant waarbij er veel genodigden worden verwacht. Ook de locatie zelf speelt een rol. Uw uitvaart in Zwolle zal met andere tarieven te maken krijgen, dan eenzelfde in Amsterdam. Als uitvaartverzorger in de regio Zwolle kan ik echter wel een goede berekening maken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Altijd een vrije keuze

Het regelen van een uitvaart in Zwolle kost geld. Veel geld. De keuze voor een verzekering is dan ook snel gemaakt. Vaak wordt hier gekozen voor een variant, waarbij veel diensten zijn meeverzekerd. Uitvaartmaatschappijen wekken hierbij de illusie dat u bij het regelen van uw uitvaart in Zwolle vast zit aan een van hun uitvaartverzorgers. Dit is niet het geval. U heeft namelijk altijd een vrije keuze. De verzekering zet het dienstenpakket dan om in een vrij te besteden geldbedrag. U kunt dus altijd kiezen voor onze uitvaartverzorging.

Een uitvaart in Zwolle regelen?

Dan is die onvermijdelijke periode opeens daar: u moet een uitvaart in Zwolle regelen. Om dit goed te kunnen doen, schakelt u de hulp van een specialist in. Uitvaartverzorging Rina Uulders staat in Zwolle graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06 – 50661632 of door ons contactformulier in te vullen. Hoe wilt u uw uitvaart in Zwolle het liefst vormgeven?

Altijd bereikbaar

Uitvaartverzorging Rina Uulders is dag en nacht bereikbaar en staat graag voor u klaar.

Wensenformulier

Het is prettig om wensen vast te leggen. Zowel voor uzelf als voor de nabestaanden.
Gratis

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer het overlijden van uw dierbare officieel is vastgesteld door een arts.
Belt u Rina Uulders Uitvaartverzorging.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij staan graag voor u klaar. Ongeacht hoe en of u verzekerd bent.