Uitvaart Zwolle

Uitvaartverzorging Rina Uulders biedt op het gebied van uitvaartverzorging in Zwolle en omgeving alle diensten aan die nodig zijn voor een stijlvolle uitvaart. Wij zijn werkzaam in Zwolle, Hoogeveen, Ommen, Dalfsen en omgeving.

Wij hechten veel waarde aan een uitvaart die als een goede herinnering bij u achter blijft. Doordat wij een kleine onderneming zijn, kunnen wij familie en nabestaanden alle mogelijkheden bieden om op hun manier afscheid te nemen van de overledene.

Uitvaartverzorging Rina Uulders: even voorstellen

Mijn naam is Rina Uulders-Plaggenmersch en ik heb de opleiding tot uitvaartverzorgster bij de STIVU afgerond. Sinds 2009 regel ik uitvaartverzorging in Zwolle en omgeving. Liefde, respect en aandacht zijn drie belangrijke aandachtspunten waar ik veel waarde aan hecht tijdens een uitvaart. Hier besteed ik dan ook extra veel aandacht aan. Dit kan ik realiseren omdat ik een kleine zelfstandige ben en niet in het keurslijf van een uitvaartmaatschappij zit. Wilt u een uitvaart in Zwolle door mij laten verzorgen? Neem dan contact met mij op.

uitvaartverzorging Zwolle

Uitvaart Zwolle uitvaartverzorging in Zwolle

 

 

 

Werkwijze uitvaartverzorging in Zwolle

Als u na een overlijden contact met ons opneemt, komen wij naar u toe. We zullen dan bespreken wat er in de komende tijd geregeld moet worden en op welke manier dit kan worden gedaan. Er wordt rustig over deze zaken nagedacht en daarbij besteden we veel aandacht aan persoonlijke wensen. Op deze manier kunt u passende keuzes maken. Wij helpen u zoveel mogelijk met het verzorgen een uitvaart in Zwolle. Naast uitvaartverzorging in Zwolle regelen wij ook uitvaarten in andere plaatsen in Overijssel. Wij denken met u mee en reiken u mogelijkheden en alternatieven aan. U kunt denken aan:

  • verzorging van de overledene
  • opbaring thuis of elders
  • het afscheid nemen
  • begraven of cremeren
  • keuze kist of andere mogelijkheden
  • rouwvervoer
  • bloemen en accessoires
  • drukwerk

Neem voor meer informatie omtrent onze diensten op het gebied van uitvaartverzorging in Zwolle en omgeving gerust contact met ons op.

Uitvaart in Zwolle laten verzorgen?

Goed contact is voor ons zeer belangrijk, daarom werken wij met één contactpersoon die alles zal regelen. Uw wensen zullen door deze persoon worden geïnventariseerd en worden zo goed mogelijk ten uitvoer gebracht. Na de uitvaart in Zwolle verlenen wij ook nazorg, te denken valt aan het uitzoeken en/of leveren van een gedenksteen, gedenkplaat of dankbetuigingen. Ook kunnen wij u informeren over de mogelijkheden voor de bestemming van as. Een uitvaartverzorging in Zwolle laten regelen door Uitvaartverzorging Rina Uulders? Neem contact met ons op.

 Uitvaart in Zwolle

Vragen over uitvaartverzorging in Zwolle?

Heeft u vragen? Neem voor meer informatie over een uitvaart in Zwolle gerust contact met ons op.

Uitvaartverzorging Rina Uulders krijgt een beoordeling van 9,8 op basis van 10 beoordelingen