Uitvaart Hoogeveen

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Hoogeveen die een stijlvolle uitvaart kan verzorgen? Uitvaartverzorging Rina Uulders is werkzaam in een brede omgeving in Hoogeveen, Zwolle, Ommen, Hardenberg, Dalfsen en omgeving. Uitvaartverzorging Rina Uulders biedt alle diensten die nodig zijn voor een uitvaart. Doordat wij een kleine onderneming zijn, kunnen wij familie en nabestaanden alle mogelijkheden bieden om op een gewenste manier afscheid te nemen van de overledene. Wij hechten er veel waarde aan dat een uitvaart als u goede herinnering in uw geheugen blijft.

Wie ben ik?

Mijn naam is Rina Uulders-Plaggenmersch en sinds 2009 ben ik werkzaam als uitvaartverzorgster. Ik heb de opleiding STIVU gevolgd en afgerond. Tijdens de uitvaart leg ik de nadruk op respect, aandacht en liefde. Het is mogelijk om op deze aspecten extra de nadruk te leggen omdat ik niet in het keurslijf van een uitvaartmaatschappij zit. Als u op zoek bent naar uitvaartverzorging in of nabij Hoogeveen, dan kunt u contact met mij opnemen. Het is ook mogelijk om uw eigen uitvaart in Hoogeveen te regelen. Hiermee voorkomt u dat uw nabestaanden voor lastige keuzes komen te staan. Voor uitvaartverzorging Hoogeveen, neem contact met mij op om een uitvaart in Hoogeveen te regelen.

uitvaartverzorging Hoogeveen

Uitvaart Hoogeveen: werkwijze

Allereerst zullen we in een gesprek bespreken welke zaken er allemaal geregeld moeten worden. Als u na het overlijden van een nabestaande contact met mij opneemt, kom ik naar u toe om te bespreken wat u de aankomende tijd te wachten staat. Hierbij kunt u rustig beslissingen nemen en deze zullen worden gespreid over de verschillende dagen. Bij een uitvaart in Hoogeveen werken wij altijd met één contactpersoon. We hechten namelijk veel waarde aan goed en persoonlijk contact. Ook voor uitvaartverzorging in Overijssel bent u bij Rina Uulders aan het juiste adres.

Aan de hand van het eerste gesprek zullen de wensen worden geïnventariseerd. Na de uitvaart in Hoogeveen kunnen wij ook nazorg bieden. Denk hierbij onder meer aan het uitzoeken van een gedenkmonument en/of dankbetuigingen. Ook kunnen wij u meer informatie geven over het uitstrooien van de as, als u voor een crematie kiest.

Een antwoord op uw vragen

Op onze website kunt u een antwoord vinden omtrent veel gestelde vragen over een uitvaart

Heeft u nog een andere vraag over uitvaarten in het algemeen of heeft u een vraag over de mogelijkheden van een uitvaart in Hoogeveen? Uitvaartverzorging Hoogeveen, neem dan contact met mij op.

uitvaart Hoogeveen

Uitvaartverzorging Hoogeveen

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Hoogeveen? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Neem contact met ons op via 06 – 50661632 of rina@uitvaartverzorgingrinauulders.nl.