Uitvaartverzorging Hardenberg

Uitvaartverzorging Rina Uulders heeft drie belangrijke aandachtspunten. Dit zijn aandacht, respect en liefde. Onze uitvaartverzorging in Hardenberg zorgt ervoor dat u op een eervolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Samen met de nabestaanden organiseren we een crematie of begrafenis die past bij de overledene. Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen betekenen voor een uitvaart in Hardenberg, Hoogeveen, Zwolle, Ommen, Dalfsen en omgeving .

Even voorstellen

Mijn naam is Rina Uulders en sinds 2009 ben ik zelfstandig uitvaartverzorgster in de regio Hardenberg. Daarvoor heb ik de opleiding tot uitvaartverzorgster bij de STIVU afgerond. In de week van de uitvaart komt er veel op u af. Dan is het fijn als u één vast contactpersoon heeft die u helpt bij alle zaken die geregeld moeten worden. In deze vaak emotionele week is het al zwaar genoeg. Daarom helpen wij u met aandacht, liefde en respect bij de uitvaart in Hardenberg.

Dag en nacht 24/7 bereikbaar

Bij een overlijden van een dierbare komt veel kijken. Door alle emoties en hectiek weet u misschien niet wat er allemaal geregeld moet worden. Maar geen probleem. Wij helpen u door deze zware tijd heen en zorgen ervoor dat de overledene een afscheid krijgt die hij/zij verdient. U kunt altijd contact met ons opnemen na een overlijden. Dit kan door te bellen naar 06 5066 1632. Wij komen vervolgens direct naar u toe. We bespreken vervolgens in alle rust welke zaken geregeld moeten worden voor de uitvaart in Hardenberg.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart in Hardenberg. naast dat wij u volledig terzijde staan, nemen wij u veel werk uit handen. Samen nemen wij al uw wensen rustig door, zodat het een waardig afscheid wordt. Wij denken met u mee over de verzorging en de opbaring van de overledene. Ook de mogelijkheden bij de keuze van de kist worden samen besproken. Maar ook aan het rouwvervoer en drukwerk wordt gedacht. Bovendien denken wij ook met u mee over de bloemen voor de uitvaart in Hardenberg.

Contactgegevens Uitvaartverzorging Rina Uulders

Voor vragen over onze uitvaartverzorging in de regio Hardenberg of over de mogelijkheden voor de bestemming van as bij een crematie , kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 06 5066 1632 of een mail sturen naar rina@uitvaartverzorgingrinauulders.nl. Uitvaartverzorging in Hardenberg met liefde, aandacht en respect.