Uitvaart Hardenberg

In Hardenberg uitvaartverzorging nodig? Rina Uulders Uitvaartverzorging heeft drie belangrijke aandachtspunten. Dit zijn aandacht, respect en liefde. Onze uitvaartverzorging in Hardenberg zorgt ervoor dat u op een eervolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Samen met de nabestaanden organiseren we een crematie of begrafenis die past bij de overledene. Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen betekenen voor een uitvaart in Hardenberg, Hoogeveen, Zwolle, Ommen, Dalfsen en omgeving.

Vraag nu ons Wensenformulier aan

Even voorstellen

Mijn naam is Rina Uulders en sinds 2009 houd ik mij bezig met uitvaartverzorging in de regio Hardenberg. Daarvoor heb ik de opleiding tot uitvaartverzorgster bij de STIVU afgerond. In de week van de uitvaart komt er veel op u af. Dan is het fijn als u één vast contactpersoon heeft die u helpt bij alle zaken die geregeld moeten worden. In deze vaak emotionele week is het al zwaar genoeg. Daarom helpen wij u met aandacht, liefde en respect bij de uitvaart in Hardenberg.

Uitvaartverzorging Hardenberg

Dag en nacht 24/7 bereikbaar

Bij een overlijden van een dierbare komt veel kijken. Door alle emoties en hectiek weet u misschien niet wat er allemaal geregeld moet worden. Maar geen probleem. Met onze uitvaartverzorging helpen wij u door deze zwarte tijd in Hardenberg heen. Samen zorgen wij ervoor dat de overledene een afscheid krijgt die hij/zij verdient. U kunt altijd contact met ons opnemen na een overlijden. Dit kan door te bellen naar 06 5066 1632. Wij komen vervolgens direct naar u toe. We bespreken in alle rust hoe de uitvaartverzorging vorm wordt gegeven en welke zaken geregeld moeten worden voor de uitvaart in Hardenberg.

Uitvaart in Hardenberg

Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart in Hardenberg. Naast het feit dat wij u volledig terzijde staan, nemen wij u met onze uitvaartverzorging in Hardenberg veel werk uit handen. Samen nemen wij al uw wensen rustig door, zodat het een waardig afscheid wordt. Wij denken met u mee over de verzorging en de opbaring van de overledene. Ook de mogelijkheden bij de keuze van de kist worden samen besproken. Maar ook aan het rouwvervoer en drukwerk wordt gedacht. Bovendien denken wij ook met u mee over de bloemen voor de uitvaart in Hardenberg.

Uitvaart Hardenberg

Regel direct uw uitvaartverzorging in Hardenberg

Het is verdrietig: u gaat een emotioneel zware tijd tegemoet. Voor vragen over onze uitvaartverzorging in de regio Hardenberg of over de mogelijkheden voor de bestemming van as bij een crematie, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 06 5066 1632 of een mail sturen naar rina@uitvaartverzorgingrinauulders.nl. Wij zorgen voor een uitvaartverzorging in Hardenberg met liefde, aandacht en respect.

Altijd bereikbaar

Uitvaartverzorging Rina Uulders is dag en nacht bereikbaar en staat graag voor u klaar.

Wensenformulier

Het is prettig om wensen vast te leggen. Zowel voor uzelf als voor de nabestaanden.
Gratis

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer het overlijden van uw dierbare officieel is vastgesteld door een arts.
Belt u Rina Uulders Uitvaartverzorging.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij staan graag voor u klaar. Ongeacht hoe en of u verzekerd bent.