Kosten

Wat kost een uitvaart?

Voor wat betreft de kosten van een uitvaart zijn er vele mogelijkheden. De kosten zijn daarom sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wanneer u bijvoorbeeld een sobere uitvaart in besloten kring wilt zullen de kosten beduidend lager zijn dan een plechtige uitvaart met een grote groep genodigden.

Wij helpen u graag bij het bepalen van deze keuzes. 

Vrije keuze
Uitvaartverzekeraars wekken vaak de indruk samen te werken met een vaste uitvaartverzorger of zelf de uitvaart te regelen. Hierdoor ontstaat vaak het idee dat men hiertoe verplicht is.

Dit is niet correct. U bent vrij in de keuze van de uitvaartverzorger/ondernemer. Ongeacht of uw uitvaart is verzekerd of niet en ongeacht bij welke vereniging of verzekering. Uitvaartverzorging Rina Uulders staat in alle gevallen garant voor een optimale uitvoering van de uitvaart.


Berekening van verzekeringspremie via Lifetri
Bij Uitvaartverzorging Rina Uulders streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Overijssel verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in ’t Gooi.

Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.


Lokale prijzen

Om deze doelstelling te bereiken geeft Uitvaartverzorging Rina Uulders jaarlijks de lokale prijzen van Uitvaartverzorging Rina Uulders is werkzaam in een brede omgeving in Hoogeveen, Zwolle, Ommen, Hardenberg, Dalfsen en omgeving (Overijssel). Door aan uitvaartverzekeraar Lifetri. Voor mensen uit de regio Ommen worden de uitvaartverzekeringen van Lifetri dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.


Premie

Bij Lifetri  kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen.

Voor andere vragen over de kosten kunt u altijd contact met ons opnemen

Altijd bereikbaar

Uitvaartverzorging Rina Uulders is dag en nacht bereikbaar en staat graag voor u klaar.

Wensenformulier

Het is prettig om wensen vast te leggen. Zowel voor uzelf als voor de nabestaanden.
Gratis

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer het overlijden van uw dierbare officieel is vastgesteld door een arts.
Belt u Rina Uulders Uitvaartverzorging.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij staan graag voor u klaar. Ongeacht hoe en of u verzekerd bent.