Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Rina Uulders heeft hetzelfde doel als u: een passend en waardig afscheid regelen voor de overledene. Daarbij staat liefde, respect en persoonlijke aandacht centraal. Wij kunnen u helpen bij alles wat nodig is bij het organiseren van de uitvaart. Samen geven we vorm aan de crematie of begrafenis, zodat u afscheid kunt nemen op uw manier. Een uitvaart waar u een mooie herinnering aan zult hebben.

De diensten van onze uitvaartonderneming

Voor Uitvaartverzorging Rina Uulders is iedere uitvaart anders. Iedere uitvaart is voor ons maatwerk omdat wij rekening houden met uw persoonlijke wensen. Uw wensen op het gebied van:

  • verzorging van de overledene
  • opbaring thuis of elders
  • het afscheid nemen
  • begraven of cremeren
  • keuze kist of andere mogelijkheden
  • rouwvervoer
  • bloemen en accessoires
  • drukwerk

Persoonlijk contact

Vanaf de dag van overlijden heeft u bij Uitvaartverzorging Rina Uulders te maken met een contactpersoon. Een contactpersoon aan wie u alles kunt vragen en die u ondersteuning biedt. De contactpersoon inventariseert uw wensen en zal deze zo goed mogelijk ten uitvoer brengen. Zo is het mogelijk om samen een persoonlijke uitvaart te creëren.

Nazorg

Een aantal weken na de uitvaart nemen wij contact met u op om na te gaan of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Zo kunnen wij u helpen bij dankbetuigingen in de vorm van kaarten of advertenties, ondersteuning bieden bij het uitzoeken van een grafmonument of wat de mogelijkheden rondom de asbestemming zijn.

De tarieven van Uitvaartverzorging Rina Uulders

Duidelijkheid in onze tarieven vinden wij belangrijk. De kosten van een uitvaart hangen af van uw persoonlijke keuzes. Wilt u bijvoorbeeld een crematie of begrafenis? Komt er een rouwadvertentie? En het rouwvervoer? Een auto, koets of iets heel anders? Deel uw wensen met Uitvaartverzorging Rina Uulders en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Uitvaart in het algemeen

Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart? Bekijk de veelgestelde vragen van Uitvaartverzorging Rina Uulders. Wilt u meer weten of een uitvaart door ons laten regelen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 06 – 50661632 of een e-mail te sturen naar rina@uitvaartverzorgingrinauulders.nl. Wij helpen u graag verder. Uitvaartverzorging Rina Uulders is als uitvaartonderneming actief in Ommen, Hardenberg, Dalfsen, Zwolle, Hoogeveen en omgeving.

 

Altijd bereikbaar

Uitvaartverzorging Rina Uulders is dag en nacht bereikbaar en staat graag voor u klaar.

Wensenformulier

Het is prettig om wensen vast te leggen. Zowel voor uzelf als voor de nabestaanden.
Gratis

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer het overlijden van uw dierbare officieel is vastgesteld door een arts.
Belt u Rina Uulders Uitvaartverzorging.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij staan graag voor u klaar. Ongeacht hoe en of u verzekerd bent.